Acties

Scroll naar beneden en bekijk de lopende en afgeronde acties voor Bianca. Klik voor meer informatie op betreffende afbeelding. Wil jij ook een actie op touw zetten voor Bianca? Leuk! Neem contact met ons op, dan denken we graag met je mee. 

Spinningmarathon voor Bianca!

Zondag 13 januari 2019

Spinningmarathon voor Bianca!

Op initiatief van enkele instructeurs en instructrices organiseert Sportcentrum Ames, Energiestraat 3 in Deurne op 13 januari 2019 van 09.00 – 12.00 uur een spinningmarathon. De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon per uur. Inschrijven kan aan de balie van Sportcentrum Ames of via het inschrijfformulier dat je kunt vinden op de website van Ames. Meer informatie is te vinden op www.amesdeurne.nl.

Kom sporten & help Bianca! De gehele opbrengst gaat naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Er is door velen vol overgave gefietst, wat inclusief een loterij het prachtige bedrag van € 620,00 heeft opgebracht!

Zumbamarathon voor Bianca!

Zondag 13 januari 2019

Zumbamarathon voor Bianca!

Op initiatief van enkele instructeurs en instructrices organiseert Sportcentrum Ames, Energiestraat 3 in Deurne op 13 januari 2019 van 09.00 – 13.00 uur een zumbamarathon. De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon per uur. Inschrijven kan aan de balie van Sportcentrum Ames of via het inschrijfformulier dat je kunt vinden op de website van Ames. Meer informatie is te vinden op www.amesdeurne.nl.

Kom sporten & help Bianca! De gehele opbrengst gaat naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Er was grote belangstelling voor de Zumbamarathon; al dansend op Latijns-Amerikaanse salsamuziek heeft men het schitterende bedrag van € 890,00  bijeen gesport!

Pot vol lekkers voor Bianca!

Zolang de voorraad strekt

Pot vol lekkers voor Bianca!

Linda en Nancy hebben potten met lekkers gevuld en prachtig gedecoreerd, helemaal in december-stijl. Voor € 4,00 heb je al een potje met chocolade pepernoten of m&m’s. Potten met pepernoten, bijna pepernoten, cookies en bijna cookies kosten € 5,00 per stuk. Bestellen kan via [email protected]. Bekijk voor meer informatie de flyer die op facebook is geplaatst.

Bestel zo’n leuke pot voor jezelf of om iemand cadeau te doen en help Bianca!

De gehele opbrengst gaat naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Maar liefst 600 potten zijn er ‘over de toonbank’ gegaan. Deze geweldige en meest langlopende actie heeft maar liefst € 2.121,95 opgebracht!

Emballage voor Bianca!

16 december 2018 - 13 januari 2019

Emballage voor Bianca!

Bij Jumbo Deurne kun je in de periode 16 december 2018 – 13 januari 2019 je emballagebonnetje doneren voor Bianca! Hiervoor is een box geplaatst in de winkel aan de Stationsstraat 43 in Deurne.

Note voor Vlierdenaren: In Vlierden komen de spelers van SPV-JO9 – 1 op 5 januari het ‘leeggoed’ bij je ophalen. Zie de actie elders op deze pagina.

Doneer je statiegeld & help Bianca!

Update: De gedoneerde emballagebonnetjes hadden samen een waarde van € 210,00!

Donatiepotjes voor Bianca!

14 november 2018 - 13 januari 2019

Donatiepotjes voor Bianca!

Update: Gedurende de looptijd van de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’ is er door verschillende personen ‘gecollecteerd’ of anderszins geld ingezameld. Zoals op basisschool d’n Bogerd, bij de KBO, door Zij aktief en To Enjoy. Ook hebben enkele kinderen geld opgehaald door de verkoop van ranja en zelfgemaakte theelichtjes en hebben enkele leerlingen van het Alfrinkcollege een gedeelte van de opbrengst van hun mini-onderneming gedoneerd. Enkele anderen waaronder Monique en Suus hadden een donatiepotje in hun salon staan. Dit alles tezamen heeft het mooie bedrag van € 1.592,05 opgeleverd!

Een bon voor Bianca!

23 november 2018 - 12 januari 2019

Een bon voor Bianca!

Vanaf 23 november 2018 zal er tijdens diverse evenementen in Café-Zaal-Hotel Thijssen/MFA ’t Huis in Vlierden een donatiebus staan bij de muntenverkoop. Koop munten voor het evenement en doneer er gelijk eentje voor Bianca. Stichting Wij stoppen MS voor zal deze munten na afloop inwisselen en het geld doneren aan de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Het spreekt voor zich dat alleen munten van ‘Thijssen’ gedoneerd kunnen worden.

Benieuwd welke evenementen er gepland staan? Kijk dan op www.vlierden.com

Update: Er zijn vele bonnen gedoneerd. De actie heeft tezamen met het bemannen van de garderobe tijdens het afscheidsconcert van MillersInc.  € 1.231,00 opgebracht!

Veiling Iphone 6S 64 voor Bianca!

Bieden via marktplaats

Veiling Iphone 6S 64gb voor Bianca!

Neef Max biedt zijn iphone 6S 64gb inclusief een lederen decoded hoes en oplader te koop aan. Het toestel is zo goed als nieuw. Hij heeft besloten de gehele opbrengst te doneren aan de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

De advertentie staat op marktplaats, waar ook het bieden plaatsvindt.

Bied mee & help Bianca!

Update: De iPhone heeft het mooie bedrag van  € 250,00 opgebracht; de voormalig eigenaar heeft het gehele bedrag direct gedoneerd!

Statiegeldactie door SPV JO9-1 voor Bianca!

Zaterdag 05 januari 2019

Statiegeldactie door SPV JO9-1 voor Bianca!

Zaterdag 5 januari 2019 gaat het team waar Rick (het jongste zoontje van Bianca en Michiel) in speelt de deuren langs om lege flessen en bierkratjes op te halen om zo geld in te zamelen voor de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’. Spaar je statiegeldflessen en -kratjes tot deze dag op en de jongens van SPV JO9-1 komen het graag bij je ophalen. Wil je de flessen en/of kratten eerder kwijt dan kun je ze inleveren op de Vlierdenseweg 213 in Vlierden.

Mocht je de jongens gemist hebben op 5 januari dan is er nog de mogelijkheid om de statiegeldflessen en -kratten af te geven bij de kantine van SPV. Spaar je mee?

Het volledige bedrag aan statiegeld gaat naar de actie “Wij stoppen MS voor Bianca”.

Update: Er zijn veel, heel veel statiegeldflessen -en kratjes gespaard. Het team van SPV JO-9 is samen met enkele enthousiaste begeleiders de hele zaterdag bezig geweest en kon aan het einde van de dag het ongelooflijke bedrag van € 1.710,95 doneren!

Uit eten voor Bianca!

van 26 december 2018 tot en met 04 januari 2019

Uit eten voor Bianca!

Van woensdag 26 december 2018 tot en met vrijdag 04 januari 2019 helpt Italiaans restaurant Messina in Nuenen Bianca. De helft van het door de gasten af te rekenen bedrag gaat in deze periode naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’. Het enige wat je hoeft te doen is bij het reserveren en/of het afrekenen te melden dat je gebruik wilt maken van de actie: Messina helpt Bianca! Gianni en Daniëlle doen de rest.

Restaurant Messina ligt aan de Vincent van Goghstraat 90 in Nuenen en is tussen 14.30-22.00 uur telefonisch te bereiken via 040-2833656. Reserveren is wenselijk. Meer informatie over het restaurant en de gerechten vind je op www.messinanuenen.nl  Ga in genoemde periode lekker uit eten & help Bianca!

Update: Verschillende personen hebben genoten van een heerlijke Italiaanse maaltijd waardoor Messina het mooie bedrag van € 350,00 heeft kunnen doneren!

Kindermiddag voor Bianca!

Vrijdag 04 januari 2019

Kindermiddag voor Bianca!

Op vrijdag 4 januari 2019 organiseert Party & Jump een grootse kindermiddag in MFA ’t Huis, Pastoriestraat 20b in Vlierden. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn kinderen van alle leeftijden van harte welkom. Er worden maar liefst 4 springkussens geplaatst, je kunt je laten schminken en kindervrienden Olaf en Minion ontmoeten. Bovendien is er voor iedere kleine gast een glas ranja en een zakje chips. Kortom een middag om samen met je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes naar toe te gaan! Voor toezicht wordt gezorgd, maar natuurlijk zijn ouders ook van harte welkom om hun kroost in de gaten te houden. Voor hen zal er een kop koffie of thee klaar staan. De entree bedraagt € 5,00 per kind. Ouders mogen gratis naar binnen.

Dus kids kom springen & help Bianca! De volledige opbrengst gaat naar de actie “Wij stoppen MS voor Bianca”.

Update: Ruim 75 kinders hebben genoten van dit originele initiatief en ook ouders vonden het voor herhaling vatbaar. De middag heeft het mooie bedrag van € 395,00 opgebracht!

Veiling door doe-boerderij de Steenuil voor Bianca!

Vrijdag 04 januari 2019

Veiling door doe-boerderij de Steenuil voor Bianca!

Doe-boerderij de Steenuil in Oirschot veilt een geheel verzorgd kinderfeestje op een datum naar keuze voor 8 kindjes. Hierbij is inbegrepen: ontvangst met een versierde tafel, onbeperkt ranja, snoepjes en chipjes om te delen, spelen binnen en buiten op de boerderij en een  kindermenu met snack naar keuze en een kleurplaat voor alle kindjes. Er zijn drie thema’s waaruit de jarige kan kiezen: boerenknecht diploma/pony knuffelen/tractorrijbewijs. Het feestje duurt 3,5 uur. Je bepaalt samen met het team van de Steenuil een datum, dan zorgen zij voor een topfeestje! Het startbod is € 80,00. Bieden kan alleen vandaag via de facebookpagina van de Steenuil. Heb je het hoogste bod dan wordt er contact met je opgenomen om alles door te spreken.

De gehele opbrengst gaat naar Bianca. Bied mee & help Bianca!

Update: Het kinderfeestje heeft € 140,00 opgebracht,Hanne heeft dit bedrag meteen gedoneerd!

Handdoekactie voor Bianca!

Maandag 31 december 2018

Handdoekactie voor Bianca!

Altijd al in het bezit willen komen van een echte SPV handdoek? Dan is dit je kans. Tijdens de oliebollenactie voor de jeugd op 31 december 2018 tussen 10.00 – 17.00 uur worden namelijk ook echte SPV handdoeken te koop aangeboden. Kosten € 5,00 per stuk. Kom op tijd zodat je er zeker van bent dat je je voortaan met een handdoek van je favoriete club kunt afdrogen.

Koop een handdoek & help Bianca!

De gehele opbrengst van de handdoekenverkoop wordt door SPV gedoneerd aan de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: De selecte club van SPV-handdoekbezitters is uitgebreid met 32 personen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat er € 160,00 bij de stand opgeteld kan worden!

Funkienen voor Bianca!

Donderdag 27 december 2018

Funkienen voor Bianca!

Op donderdag 27 december 2018 gaan we funkienen in ’t MFA te Vlierden met het duo Lien & Mien. Funkienen is kienen met een knipoog, waarbij plezier voorop staat. Het belooft een gezellige avond te worden met prachtige prijzen en muzikale intermezzo’s van hoogstaand niveau. Er worden verschillende rondes gespeeld; een setje kienkaarten waarmee je aan alle rondes kunt meedoen kost € 10,00. De avond begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. Een plek reserveren kan via [email protected]. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina die voor dit evenement is aangemaakt.

Kom kienen, maak kans op een geweldige prijs en help Bianca! De gehele opbrengst gaat naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Een bomvolle sfeervolle zaal, een komisch presentatiepaar, getalenteerde artiesten, zeer enthousiaste kieners en niet te vergeten een gedreven organisatieduo heeft geresulteerd in het fantastische bedrag van € 5.737,00!

Yoga voor Bianca!

Vrijdag 28 december 2018

Yoga-/meditatielessen voor Bianca!

Vrijdag 28 december 2018 staat in het teken van yoga, meditatie en ontspanning. Er zullen diverse yoga-/meditatielessen gegeven worden door Jeanne Thijssen, Saskia van den Eijnden, Wendel Goossens en Fanny Slegers. Iedereen is welkom in ’t MFA, Pastoriestraat 20b in Vlierden. Ervaring is GEEN pré.  Tijden: 10.00-11.15 uur / 10.30-11.45 uur / 11.45-13.00 uur / 12.15-13.30 / 13.45-15.00 uur / 14.15-15.30 uur / 15.45-17.00 uur.

Je kunt verschillende lessen volgen deze dag en bepaalt zelf wat de lessen je waard zijn; het volledige bedrag komt ten goede aan de actie “Wij stoppen MS voor Bianca”. Dus kom een dagje ontspannen & help Bianca!

Nieuwsgierig naar de yoga-/meditatielessen? Kijk op www.yogacrystal.nl.

Update: De mooi opgezette en tot in de puntjes verzorgde yogadag heeft niet alleen ontspanning opgeleverd, maar ook het prachtige bedrag van € 745,00!

Bram gaat darten voor Bianca!

Zondag 23 december 2018

Bram gaat darten voor Bianca!

Op zondag 23 december 2018 speelt de 14-jarige Bram van Dijk uit Vlierden een dart-wedstrijd in café de Midnight in Bakel.  Mocht hij winnen dan wordt het bedrag gedoneerd. Ook neemt hij een collectebus mee voor een vrije gift. Dankjewel Bram, we duimen voor je!

Moedig Bram aan & help Bianca!

Update: Bram is 2e geworden en heeft zijn geldprijs net als enkele andere darters gedoneerd. Tezamen met de spontane collecte heeft dit het mooie bedrag van € 280,00 opgeleverd!

Gellak voor Bianca!

Zaterdag 22 december 2018

Gellak voor Bianca!

Wil je je nagels laten schitteren met de feestdagen? Kom dan op zaterdag 22 december 2018 naar de Belgerenseweg 25 in Vlierden. Melanie van Dijk gaat op deze dag bij iedereen die wil de nagels voorzien van een mooie gellak. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden, je kunt gewoon tussen 10.00 – 17.00 uur binnenlopen. Buurvrouw Wilma zorgt voor koffie, thee en glühwein zodat ook het eventueel wachten op je beurt gezellig is! Een laksessie kost € 10,00.

Laat je nagels lakken & help Bianca!

Het gehele bedrag gaat naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Melanie en Wilma hebben gedurende ruim acht uur nagels voorzien van de meest fantastische kleuren en daarmee het mooie bedrag van € 420,00 verdiend! Vakwerk dames!

Kerstmarkt voor Bianca!

Dinsdag 18 december 2018

Kerstmarkt voor Bianca!

Peuterspeelzaal “In d’n dop”, basisschool ‘de Wegwijzer’ en KDV ‘Bert en Ernie’ hebben de handen ineengeslagen en houden op dinsdag 18 december 2018 een kerstmarkt. Iedereen is tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom op de basisschool aan de Galileistraat in Vlierden.

Er worden -al dan niet door de kinderen gemaakte- spulletjes ter verkoop aangeboden, er is een kleine dienstenveiling en er zullen diverse leuke activiteiten te doen zijn voor jong en oud. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten zodat er thuis niet gegeten hoeft te worden. Het belooft een gezellige en sfeervolle markt te worden.

De enthousiaste organisatie hoopt er samen met alle bezoekers voor te kunnen zorgen dat er een fantastisch bedrag overgemaakt kan worden naar de stichting ‘Wij stoppen MS voor’. Kortom kom naar de kerstmarkt & Help Bianca!

Update: Een geweldige en drukbezochte kerstmarkt met voor ieder wat wils heeft geresulteerd in het grandioze bedrag van € 6.610,00!

Benefietdiner voor Bianca!

Woensdag 12 december 2018

Benefietdiner voor Bianca!

Op woensdag 12 december 2018 vindt bij Brownies&Downies Veghel een benefietdiner plaats voor Bianca. Voor € 50,00 per persoon kun je tussen 18:30 – 21:00 uur genieten van een heerlijk 3-gangendiner inclusief dranken. Reserveren doe je door het sturen van een berichtje naar 06-42759120.

Keukenpersoneel en bediening van Brownies&Downies gaan hun uiterste best doen er voor hun gasten een culinaire belevenis van te maken. Brownies&Downies Veghel is gelegen aan de Hoogstraat 10a.

Geniet van een gezellig avondje uit & help Bianca!

Update: Het benefietdiner was een doorslaand succes en heeft het schitterende bedrag van € 2.750,00 opgeleverd!

Veiling door Haarstudio Suus & Beautystudio Kimm

Bieden kan tot zaterdag 08 december 2018 - 18.00uur

Veiling voor Bianca!

Haarstudio Suus en Beautystudio Kimm veilen op hun facebookpagina’s een knipbehandeling (wassen, knippen, drogen/stylen) én een gezichtsbehandeling van 60 minuten Het openingsbod is € 25,00. De veiling eindigt op zaterdag 8 december 2018 om 18.00 uur. Bied je mee?

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Haarstudio Suus of op die van Beautystudio Kimm.

Het bedrag dat geboden wordt komt geheel ten goede aan de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: De knip- en gezichtsbehandeling heeft € 65,00 opgebracht. De gelukkige winnaar is direct tot doneren overgegaan.  

Angela schept op voor Bianca!

Woensdag 28 november 2018

Angela schept op voor Bianca!

Op woensdag 28 november kookt Angela voor Bianca. Op het menu staat: Geroosterde pompoensoep – Roergebakken kip in sojasaus met rijst en oosterse kerriekool met gember – Hutspot met gekarameliseerde uitjes en gehaktbal – Hangop en geu­ri­ge ap­pel­tjes met ka­neel uit de oven.

De gerechten zijn te bestellen via www.angelascheptop.nl, [email protected] of via 06-50930298. Je kunt je keuze tot 1 dag van te voren (voor 20.00 uur) doorgeven. De maaltijden zijn af te halen tussen 16.30 uur en 19.00 uur in de kookstudio aan de Hoge Zijdweg 19 in Vlierden. Eet u mee?

De helft van de dagopbrengst gaat naar de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Er is massaal besteld met als resultaat het fantastische bedrag van € 742,00!

Veiling door atelier de Barsend voor Bianca!

Zaterdag 24 november 2018

Veiling door atelier de Barsend voor Bianca!

Atelier de Barsend in Vlierden veilt op haar facebookpagina een klavertje vier gemaakt van glas in randlood. Het openingsbod is € 12,50. De veiling eindigt op zaterdag 24 november a.s. om 17.00 uur. Bied je mee?

Kijk voor meer informatie op betreffende facebookpagina.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’.

Update: Het klavertje heeft € 40,00 opgebracht, Judith heeft dit verdubbeld en een bedrag van € 80,00 gedoneerd!