Maakt ie dan niks meer mee? Nee, nie veel bijzonders. Gisteren had ik wel een dingetje…ik zat op mijn hotelkamer te werken en ging tussen de middag ff naar de Subway voor een lunch. Dat broodje op en terug naar het hotel. Ik ging weer gewoon verder met werken op mijn laptop. Ik had voor de middag een muziekje aan op de tv van een soort Russische MTV. Ik wilde dat weer aanzetten maar de tv deed helemaal niks meer. Even de gewone aan/uit knop geprobeerd i.p.v. de afstandsbediening maar niks. Op dat moment niet erg maar ik kijk ’s avonds toch graag een stukje tv. Dus ik de telefoon gepakt en de receptie gebeld, die een mannetje naar boven stuurde. Op het moment dat hij aanklopte dacht ik, KAK! Ik heb mijn keycard er niet ingestoken, waar mijn laptop uiteraard op de accu draaide. Dat zijn een beetje de spannende dingen van dit moment.

Vanmorgen, na anderhalve dag, Bianca weer even aan de telefoon gehad. Ik zag ‘online’ op WhatsApp en heb meteen gebeld. Het in isolatie zitten op zich vindt ze niet vervelend maar over het algemeen heeft ze het wel zwaar. Nog steeds erg vermoeid in de zin van weinig kracht hebben. Ik heb de doctor nog even gesproken en in principe gaat het gewoon goed en hoort de vermoeidheid bij de behandeling. De bloedwaardes gaan de goede kant op en al lijkt dat niks in de tabel, het zijn toch meer dan verdubbelingen van vooral de witte cellen. Deze schieten waarschijnlijk komende (woensdag)nacht omhoog.

Vanavond had ik een dinerdate met een Nieuw-Zeelandse en een Amerikaanse en haar zoontje. Gelukkig spreek ik beide talen dus dat mocht het probleem niet zijn. Dit drietal is vegetarisch of zelfs veganistisch dus ik denk waar zal ik nu terecht komen, dat zulle gin stèèkassen worre. We zijn centrum Moskou ingegaan in een stuk waar ik nog niet was geweest, het is dan ook een erg grote stad, 15 mln. inwoners maar wel erg mooi. We kwamen terecht in een soort van eetcafeetje maar dan dus vegetarisch. Het een en ander besteld en ik moet toegeven dat ik erg lekker heb gegeten. Voor het toetje, een biertje in mijn geval, zijn we naar het Metropool Hotel gegaan. Een erg chique hotel wat ook wel eens leuk is om van binnen te zien. Er werd ons verteld dat de vleugel, op de achtergrond op de foto, ooit bespeeld is door Michael Jackson. Hier was ik niet echt van onder de indruk, maar ik kom dan ook weleens in een gelegenheid waar een piano staat die bespeeld is -en zelfs nog steeds bespeeld wordt- door Dirk. Dus waar kom je dan liever, ik weet het wel….

See you in Vlierden!