2 maanden en counting

Wat gaat de tijd snel. Het is alweer zo ver. Vandaag is mijn immuunsysteem  alweer 2 maanden oud. De afgelopen weken heb ik geprobeerd me met name te richten op herstel. Vanaf begin dit jaar was het nogal een hectische tijd. Wel heb ik erg veel goeds mogen meemaken en heb ik in Rusland ook wat goede vrienden gemaakt. Zo heb ik nog regelmatig contact met Leanne, Andy en Glenys uit Australië en chat ik regelmatig met Natasha uit Nieuw-Zeeland. We hebben een hoop gemeen en samen meegemaakt dus het is fantastisch dat we zo kunnen praten om zo elkaar te kunnen steunen.

Nu heb ik verder wel besloten om de crowdfunding te stoppen en dus niet actief door te gaan. Het is me te veel. En door het immense bedrag van ruim €53.000,- dat er is gedoneerd ben ik al reuze blij en uiteraard al enorm geholpen. Wellicht kan ik hier niet alles mee financieren maar daar ligt nu mijn prioriteit niet. Mijn prioriteit ligt bij zoveel mogelijk herstellen en de draad weer oppakken.  Evengoed wil ik daarom nogmaals iedereen bedanken voor het doneren en uiteraard ook de mensen die acties hebben opgestart! Zonder jullie was het allemaal niet gebeurd dus ik ben jullie ontzettend dankbaar. Astrid Stam van kinderdagverblijf de Zandpoort, Hennie van Deursen van Hardloop-Bootcamp Asten, Mart van Hulten van Jaspersport, Amanda Waijers van Gijs Fysiotherapie en het Shantykoor Windstilte. Loodgietersbedrijf Hoeben voor het gratis installeren. Ook Emmely van Mierlo voor de fantastisch mooie foto’s en Joyce van der Bijl voor de prachtige film. Heel veel dank voor jullie inzet! Sanne Berlemon, je bent fantastisch! Zonder jou hadden we dit niet gekund en was het nooit zo goed verlopen. Ik hoop nu verder dat ik geen speciale mensen vergeet, dan bij deze sorry en enorm bedankt!

Om even terug te komen op mijn herstel. Sinds mijn terugkomst woon ik tijdelijk in Asten bij mijn ouders (ze steunen mij gelukkig door dik en dun). Hier kan ik gelijkvloers wonen. Er is in de tijd dat ik in Rusland zat een kamer geheel ontsmet en er is een douche en wastafel geïnstalleerd. In Vleuten is dit niet realiseerbaar. Daarnaast is hier ook een airco geplaatst. Wat de afgelopen dagen enorm van pas is gekomen. Echt die hittegolf en dan ook nog eens maxima van 38 graden, daar kan niemand tegenop. Zo kon ik letterlijk en figuurlijk mijn hoofd koel houden 😀 Ik ben heel hard aan het werk om weer spiermassa op te bouwen. Met behulp van Tijn, mijn fysiotherapeut in Asten. Voor alles geldt wel, niet te hard van stapel lopen en een beetje lief zijn voor jezelf. Blijkbaar kan ik daar ook nog wel een beetje aan werken.
Het aangroeien van mijn haar laat ook nog wel een beetje op zich wachten. Toch kan ik nu elke keer dat wanneer ik iemand met een kaal hoofd zie zeggen dat het echt een trend geworden is. Zo voel je een band 😂 Niemand gelooft me, maar goed, ik laat mezelf gewoon lekker in die waan. Zoals jullie merken ben ik mijn kansloze humor nog niet kwijt. Laat ik hier dan ook maar mee afsluiten, want anders gaat het van kwaad tot erger.

2019-01-24T12:37:44+00:0030 juli 2018|7 Comments

7 Comments

 1. Fred 14 december 2018 at 13:43

  Hallo Karien,
  Wat fijn om te lezen dat het tot augustus zo goed met je ging. ik heb begrepen dat de behandeling niet zonder risico is.
  Ik hoop dat je een goed herstel en in iedergeval een stop hebt of krijgt.
  Laat je nog wat van je horen? Zo kan ik mijn vrouw ook proberen te overtuigen om de behandeling te ondergaan.
  Groet aan alle die je bijstaan.
  Fred

 2. Roeland 19 september 2018 at 23:52

  Hi Karien, heel veel respect en heel veel kracht gewenst! Ik ga nog naar Rusland maar krijg van alle voorgangers veel kracht. Moed en vertrouwen meid 👍😎👍💋

 3. Bas 1 augustus 2018 at 22:50

  Hey Lieve Vuurtoren,

  Wat fijn om van je te horen! je komt er wel, zoals altijd die drive, die mentaliteit, je bent erg sterk, ik bewonder je.
  Velen spreken over wat ze zouden doen als…..jij doet het!

  Wees inderdaad lief voor jezelf 🙂 …jaja een doel is goed 😉 van A naar B is geen rechte lijn, (al lijkt het voor anderen wel vaak zo)

  Hou ons op de hoogte met je foto’s van t haar 🙂 (“haar” update haha)

  Kom op he!!

  veel liefs
  je Enschede maatje Bas

 4. Leanne 31 juli 2018 at 00:43

  Hi Karin, wow the past two months have flown by, the priority atm is to look after yourself for the best outcome. Keep strong and positive my lovely X

 5. Astrid 30 juli 2018 at 22:42

  Ah echt heel graag gedaan dat weet je.

  Sterkte met je herstel en ik wens je alle kracht om dit waar te maken!
  Tot snel, hoop ik.

  Gr. Astrid

 6. Kitty 30 juli 2018 at 21:27

  Lieve Karien ,
  Voor jou en je dierbare alleen maar respect hoe jullie het hele proces hebben doorlopen , nu alleen maar opbouwen en vooruit kijken liefs en dikke kus 💕😘Kitty

 7. Marianne & Rene’ Berlemon 30 juli 2018 at 13:08

  Lieve Karien,
  Fijn te lezen dat je nu zo goed met je herstel bezig bent. Jij bent een vechtertje, dus gaat je vast lukken. Begrijpelijk dat je je energie nu op dit herstel gaat richten en daarnaast vooral heel veel genieten van jouw twee mooie mannen Alexander en Johan. Lieverd we wensen je een goed herstel en daarna een prachtige toekomst met je gezin. Heel veel kracht en energie en natuurlijk ontzettend veel liefs van ons.
  Je kunt ontzettend trots zijn op jezelf!
  Respect!
  😘🙏
  Marianne en Rene’

  Natuurlijk ook tijd voor Alexander en Johan, je gezin

Leave A Comment