Wat gaat de tijd snel. Het is alweer zo ver. Vandaag is mijn immuunsysteem  alweer 2 maanden oud. De afgelopen weken heb ik geprobeerd me met name te richten op herstel. Vanaf begin dit jaar was het nogal een hectische tijd. Wel heb ik erg veel goeds mogen meemaken en heb ik in Rusland ook wat goede vrienden gemaakt. Zo heb ik nog regelmatig contact met Leanne, Andy en Glenys uit Australië en chat ik regelmatig met Natasha uit Nieuw-Zeeland. We hebben een hoop gemeen en samen meegemaakt dus het is fantastisch dat we zo kunnen praten om zo elkaar te kunnen steunen.

Nu heb ik verder wel besloten om de crowdfunding te stoppen en dus niet actief door te gaan. Het is me te veel. En door het immense bedrag van ruim €53.000,- dat er is gedoneerd ben ik al reuze blij en uiteraard al enorm geholpen. Wellicht kan ik hier niet alles mee financieren maar daar ligt nu mijn prioriteit niet. Mijn prioriteit ligt bij zoveel mogelijk herstellen en de draad weer oppakken.  Evengoed wil ik daarom nogmaals iedereen bedanken voor het doneren en uiteraard ook de mensen die acties hebben opgestart! Zonder jullie was het allemaal niet gebeurd dus ik ben jullie ontzettend dankbaar. Astrid Stam van kinderdagverblijf de Zandpoort, Hennie van Deursen van Hardloop-Bootcamp Asten, Mart van Hulten van Jaspersport, Amanda Waijers van Gijs Fysiotherapie en het Shantykoor Windstilte. Loodgietersbedrijf Hoeben voor het gratis installeren. Ook Emmely van Mierlo voor de fantastisch mooie foto’s en Joyce van der Bijl voor de prachtige film. Heel veel dank voor jullie inzet! Sanne Berlemon, je bent fantastisch! Zonder jou hadden we dit niet gekund en was het nooit zo goed verlopen. Ik hoop nu verder dat ik geen speciale mensen vergeet, dan bij deze sorry en enorm bedankt!

Om even terug te komen op mijn herstel. Sinds mijn terugkomst woon ik tijdelijk in Asten bij mijn ouders (ze steunen mij gelukkig door dik en dun). Hier kan ik gelijkvloers wonen. Er is in de tijd dat ik in Rusland zat een kamer geheel ontsmet en er is een douche en wastafel geïnstalleerd. In Vleuten is dit niet realiseerbaar. Daarnaast is hier ook een airco geplaatst. Wat de afgelopen dagen enorm van pas is gekomen. Echt die hittegolf en dan ook nog eens maxima van 38 graden, daar kan niemand tegenop. Zo kon ik letterlijk en figuurlijk mijn hoofd koel houden 😀 Ik ben heel hard aan het werk om weer spiermassa op te bouwen. Met behulp van Tijn, mijn fysiotherapeut in Asten. Voor alles geldt wel, niet te hard van stapel lopen en een beetje lief zijn voor jezelf. Blijkbaar kan ik daar ook nog wel een beetje aan werken.
Het aangroeien van mijn haar laat ook nog wel een beetje op zich wachten. Toch kan ik nu elke keer dat wanneer ik iemand met een kaal hoofd zie zeggen dat het echt een trend geworden is. Zo voel je een band 😂 Niemand gelooft me, maar goed, ik laat mezelf gewoon lekker in die waan. Zoals jullie merken ben ik mijn kansloze humor nog niet kwijt. Laat ik hier dan ook maar mee afsluiten, want anders gaat het van kwaad tot erger.