Loading...
de Stichting2018-11-30T14:44:26+00:00

Over de stichting 

Doel

De stichting Wij stoppen MS voor heeft als doel het financieel ondersteunen van MS-patiënten die een HSCT-behandeling willen ondergaan om de slopende ziekte te stoppen. Bianca strijdt tegen progressieve vorm van MS. Middels de actie ‘Wij stoppen MS voor Bianca’ willen we geld inzamelen om haar behandeling en de kosten van het voor- en natraject te kunnen vergoeden. Eerder hebben we MS-patiënten Miranda en Karien kunnen helpen.

We zijn een non-profit organisatie en ontvangen geen subsidie van de overheid. Voor het behalen van onze doelstelling zijn we volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Het geld willen we inzamelen door middel van een grootschalige crowdfunding.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit voorzitter Piet van Kalken, secretaris Yvonne Leesberg en penningmeester Vera den Boggende. De bestuursleden zetten zich vrijwillig in voor de stichting.

Missie en resultaten

Lees meer over de missie en werkzaamheden van de stichting in het beleidsplan. In 2017 steunde de stichting Miranda, in 2018 werd Karien geholpen. Lees in het jaarverslag wat we voor Miranda hebben bereikt. Op dit moment is de stichting overdragen aan een nieuw bestuur om Bianca te ondersteunen. Dit is nu in volle gang.