Loading...
de Stichting2018-03-28T13:06:44+00:00

Over de stichting 

Doel

De stichting ‘Wij stoppen MS voor’ heeft als doel het financieel ondersteunen van MS-patiënten die een HSCT-behandeling willen ondergaan om de slopende ziekte te stoppen. Karien strijdt tegen progressieve vorm van MS. Middels de actie ‘Wij stoppen MS voor Karien’ willen geld inzamelen om haar behandeling te kunnen vergoeden. Eerder hebben we MS-patiënt Miranda kunnen helpen. Lees hier haar verhaal.

We zijn een non-profit organisatie en ontvangen geen subsidie van de overheid. Voor het behalen van onze doelstelling zijn we volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Het geld willen we inzamelen door middel van een grootschalige crowdfunding.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit voorzitter Marloes Jilsink, secretaris Christiaan Pottjewijd en penningmeester Jacobien Hulshof. De bestuursleden zetten zich vrijwillig in voor de stichting.

Missie en resultaten

Lees meer over de missie en werkzaamheden van de stichting in het beleidsplan. In 2017 steunde de stichting Miranda. Lees in het jaarverslag wat we voor haar actie hebben bereikt. Op dit moment (Maart 2018) is de stichting overdragen aan een nieuw bestuur om Karien te ondersteunen. Dit is nu in volle gang.