Over de stichting 

Doel

De stichting Wij stoppen MS voor heeft als doel het financieel ondersteunen van MS-patiënten die een HSCT-behandeling willen ondergaan om de slopende ziekte te stoppen. Ramon strijdt tegen multiple sclerose. Middels de actie ‘Wij stoppen MS voor Ramon’ willen we geld inzamelen om zijn behandeling en de kosten van het voor- en natraject te kunnen vergoeden. Eerder hebben we MS-patiënten Miranda, Karien en Bianca kunnen helpen.

We zijn een non-profit organisatie en ontvangen geen subsidie van de overheid. Voor het behalen van onze doelstelling zijn we volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Het geld willen we inzamelen door middel van een grootschalige crowdfunding.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit voorzitter Bob van Bommel, secretaris Charlotte Los en penningmeester Marco Boonekamp. De bestuursleden zetten zich vrijwillig in voor de stichting.

Missie en resultaten

Lees meer over de missie en werkzaamheden van de stichting in het beleidsplan. In 2017 steunde de stichting Miranda, in 2018 werd Karien geholpen en werd gestart met de campagne voor Bianca. Lees in het jaarverslag 2017 wat we voor Miranda hebben bereikt. In het jaarverslag 2018 kun je lezen wat we voor Karien en Bianca hebben betekend. Op dit moment is het streefbedrag voor de campagne ‘Wij stoppen MS voor Bianca’ behaald en is de campagne gestopt.